Előfizetői tartalom

Felkészületlenül érkezünk az orvoshoz – mobilos alkalmazás javítana a helyzeten

Portfolio
A magyarok 92 százaléka nem, vagy csak nagyon röviden készül fel az orvossal történő találkozásra, közel ötödük pedig soha nem jár szűrővizsgálatokra – derül ki az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének (AIPM) országos közvéleménykutatásából. Annak érdekében, hogy tudatosabban készüljünk az orvostalálkozókra, tájékozottabbak legyünk egészségügyi kérdésekben és személyre szabottan megismerjük a szükséges szűrővizsgálatokat, hazai szakemberek bevonásával új mobiltelefonos applikációt fejlesztettek.

Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének (AIPM) kutatása szerint a magyarok nem igazán készülnek tudatosan az orvosi vizitekre, a kelleténél ritkábban mennek szűrővizsgálatokra, és gyakran fordulnak az internethez a kézhez kapott leleteik magyarázatáért. A betegek tájékozottságának növelése érdekében hazai szakemberek bevonásával egy új mobiltelefonos alkalmazás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés