Előfizetői tartalom

Megszólalt a kormány a Velencei-tó megmentéséről és a 40 milliárdos javaslatról

Portfolio
Kovács Zoltán szerint Magyarország kormánya kiemelten foglalkozik a Velencei-tó kiszáradásnak ügyével, de ezt most egy hirtelen felindulásból egyszerre nem lehetne megoldani. Tessely Zoltán, Velencei-tó fejlesztéséért felelős kormánybiztos abban bízik, hogy a javaslatát részekre bontva újra a kormány elé viszik, de másik forrás terhére.

A Velencei-tó vizének pótlására készítettek egy előterjesztést a kormánynak, mindenki abban bízott, hogy ezt akár rövidesen elfogadhatják, és megindulhat a tó feltöltése. Mint arról beszámoltunk, ezt a gazdaság újraindításáért felelős operatív törzs támogatta, Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági miniszter a kormány elé terjesztette, viszont a szükséges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés