Előfizetői tartalom

Fontos rendelet jelent meg: a kormány már nagyon készül a családoknak ígért pénzosztásra

Portfolio
A közlöny péntek esti számában megjelent, Orbán Viktor által jegyzett kormányrendelet automatikus és gyorsabb adatszolgáltatást ír elő a NAV felé az államkincstár részéről az szja-tervezetek összeállítása érdekében. Mindez arra utal, hogy a kormány már készül a 2022 elejére meghirdetett jövedelemadó-visszatérítési támogatás kifizetésére.

Érdekes kormánydöntés jelent meg a péntek esti közlönyben "a Kormány 470/2021. (VIII. 6.) Korm. rendelete a veszélyhelyzetre tekintettel, a nemzetgazdaság stabilitásának fenntartása érdekében a személyijövedelemadó-bevallási tervezet összeállításához és a hatékony ellenőrzéshez szükséges adatokról" címmel. Ennek első paragrafusa kimondja például, hogy "az állami...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés