FONTOS Visszatér a rettegett benzinárstop?! Hajszálnyira vagyunk az autósok rémálmától
 
Előfizetői tartalom

Pesszimisták a magyarok: még évekig tart majd a gazdaság helyreállása

Portfolio
Egyértelműen a kormánytól várják a magyarok a gazdaság újraindítását, a fogyasztókat, kisvállalkozásokat és civil szervezeteket legkevésbé sem terheli felelősség a magyarok szerint – derül ki az Ipsos friss felméréséből. A hazai lakosság akkor tekintené újra egészségesnek az ország gazdaságát, ha mindenki visszakapná állását saját ismerősei körében, ha új üzletek nyílnának a környéken és ha újra megjelennének hazánkban a turisták. A magyarok négyötöde szerint azonban ez egy éven belül nem valósul meg.

Az Ipsos 29 országban elvégzett, a Covid-19 járványt követő gazdasági visszaesést elemző lakossági kutatása a magyarok karakteres, nemzetközi áltagtól gyakran élesen eltérő véleményét tükrözi. Az összesen 21.503, Magyarországon 500 felnőtt lakos megkérdezésével készült nemzetközi vizsgálat egyértelművé tette: a magyarok a gazdaság legnagyobb szereplőire hárítják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés