Előfizetői tartalom

Rusvai: szeptember közepén indulhat a negyedik hullám, október második felében a berobbanás

Portfolio
A koronavírus negyedik hullámának itthoni kezdetét a tavalyinál kicsit előbbre, szeptember közepére várja Rusvai Miklós víruskutató, az igazi "járványberobbanást" pedig október második felére. A szakértő az Inforádió Aréna című műsorában beszélt a gyerekek oltásának időzítéséről, az oltottak fertőződésének esélyéről és a harmadik oltások lehetséges időpontjairól is.

A negyedik hullám felfutása attól függ, hogy hányan, milyen vírust hoznak haza a nyaralásból – mondta többek között a lehetséges negyedik hullámról Rusvai. Szerinte a negyedik hullám szempontjából a szabadságolások vége, az iskolakezdés és az olyan tömegrendezvények, mint a vadászati kiállítás, mind kockázati tényezőnek számítanak. A víruskutató összességében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés