Előfizetői tartalom

9 egzotikus úti cél, amely tárt karokkal várja a nyaralókat a fehér homokos tengerpartjára a járvány alatt is

A konzuli szolgálat általánosságban továbbra sem ajánlja a külföldi utazást, ennek ellenére sok magyar a közeli országok tengerpartjain élvezi nyári szabadságát, lehet azonban távolabbi desztinációkban is gondolkodni, hiszen már az egzotikus országok üdülőparadicsomai is várják a nyaralókat. A Portfolio ezért segítséget nyújt azoknak, akik Dubajba, Mauritiusra, a Seychelle-szigetekre, a Dominikai Köztársaságba, Mexikóba valamint Zanzibárra és Thaiföldre utaznának mostanában, illetve, hogy mire számíthatnak a hazautazók.

Maldív-szigetek A Maldív-szigetek volt a legnépszerűbb úti célpontja a magyaroknak a pandémiás időszak alatt, viszont most a nyár végére már a Seychelle-szigetekre többen foglalnak az Ázsia Neked alapján. A Maldív-szigetek ciklonmentes övezetbe tartozik, így egész évben kiegyensúlyozott idő van, 30-32 fok. A levegő hőmérséklete ritkán esik hajnalra 27 fok alá, vagy emelkedik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés