Előfizetői tartalom

Mit gondolnak az új rendszerről az orvosok? Friss kutatás érkezett

MTI
|
Portfolio
Érdekes anyagokat készített el a Magyar Orvosi Kamara - derült ki a szervezet keddi sajtótájékoztatóján. Bejelentették ugyanis, hogy tájékoztató plakátkampányt indítanak a hálapénz nélküli rendszer előnyeiről, az Országos Kórházi Főigazgatósággal egyeztetve az ország 167 egészségügyi intézményében helyeznek ki 4 ezer plakátot. Emellett a MOK a közelmúltban készített egy reprezentatív felmérést az állami egészségügyben (is) dolgozó szakorvosokkal, hogy megtudja, hogyan vélekednek a szolgálati jogviszonyról az érintettek.

Private Health Forum 2021 Mi jön a magyar magánegészségügyben? Konferenciánkon kiderül: Információ és jelentkezés Plakátkampányt indít a Magyar Orvosi Kamara a hálapénzmentes egészségügyért A Magyar Orvosi Kamara augusztus 10-étől plakátkampányt indít a hálapénz visszaszorítása és végleges megszüntetése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés