Előfizetői tartalom

Megjöttek a szerda reggeli magyar koronavírus-adatok

Portfolio
Az elmúlt 24 órában 80 új fertőzöttet azonosítottak, halálozás pedig nem történt a koronavírussal összefüggésben. Az új adat közel háromhetes csúcsot jelent és egyúttal a járványhelyzet óvatos romlására utal. Ezzel a járvány kezdete óta összesen 810 126 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. 79 koronavírusos beteget ápolnak kórházban (ez csökkenést jelent a kedden jelentett adathoz képest), közülük 15-en vannak lélegeztetőgépen.

Egy héttel ezelőtt kedden 59 új fertőzöttet azonosítottak, vagyis ehhez képest romlott a tendencia a ma jelentett 80 új fertőzöttel. A 7 napos mozgóátlag 56 főnél jár, ami a második napja emelkedő trendet mutat, bár ennyi idő után korai lenne ebből az adatból bármit levonni. Ha viszont az ezen a héten jelentett új fertőzötti számot hasonlítjuk a múlt hét azonos időszakához...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés