Előfizetői tartalom

Szigorítást javasol a MOK a negyedik hullám miatt: vissza a védettségi igazolványokkal!

Portfolio
A MOK-elnök szerint már most el kellene kezdeni a felkészülést a negyedik hullámra, és megkezdeni a kontaktkutatást, valamint a tesztelést, Kincses Gyula egyelőre egyetlen szigorítást javasolna: a védettségi igazolvány használatának visszahozását. A Magyar Orvosi Kamara tárgyalást kért a kormánytól az orvosi bérrendszer rendezésésről: az alapbérek színvonalával ma már nincs gond, azonban a bérrendszeren még több ponton finomítani kell, a pótlékok és a túlmunka szabályozását kellene rendezni - hangzott el az ATV műsorában.

A MOK-elnök szerint már most el kellene kezdeni a felkészülést a negyedik hullámra, és megkezdeni a kontaktkutatást, valamint a tesztelést. Kincses Gyula egyelőre egyetlen szigorítást javasolna: a védettségi igazolvány használatának visszahozását, mert ezzel növelhető lenne az oltási kedv, és jelenleg nincs más megoldás, mint a vakcina. A Magyar Orvosi Kamara készített...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés