Előfizetői tartalom

Betört a német élelmiszerpiacra a Rohlik csoport

Portfolio
Knuspr.de márkanév alatt elindította szolgáltatásait a németországi Münchenben a Rohlik csoport, Európa egyik vezető online élelmiszer-kiszállítási vállalkozása. A csoportnak sikeres volt a terjeszkedése már Magyarországon (Kifli.hu) és Ausztriában (Gurkerl.at), a mostani pedig lehetővé teszik, hogy több mint 15 millióval több ember tapasztalja meg a Rohlik csoport nyújtotta vásárlói élményt.

Tájékoztatásuk szerint a Knuspr.de 2021 telén Münchenben és Frankfurtban, 2022-ben pedig további városokban, például Hamburgban, Dortmundban és Kölnben kezdi meg működését. Erich Čomor, a Knuspr.de vezérigazgatója így nyilatkozott: „Üzleti modellünk Cseh Köztársaságban, Magyarországon és Ausztriában tapasztalt jelentős sikere megmutatja, hogy milyen gyorsan növekszik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés