Előfizetői tartalom

Kötelezővé tehetik az oltást a tanároknak és a rendőröknek is Szlovákiában

Infostart
„Bár Szlovákiában alacsony az átoltottság mértéke, az államnak működnie kell” – mondta Vladimír Lengvarský szlovák egészségügyi miniszter, és kilátásba helyezte, hogy a rendőrök, katonák, egészségügyi dolgozók és a tanárok számára kötelezővé teszik a védőoltást Szlovákiában, ahol a kormány döntésének értelmében jövő hétfőtől ismét módosul az óvintézkedéseket szabályozó úgynevezett Covid-automata. Az országos helyett a regionális intézkedésekre kerül majd a hangsúly - írja az Infostart.

Vladimír Lengvarský szlovák egészségügyi miniszter a héten létrehoz egy szakmai bizottságot, amely az újraoltás kérdésével foglalkozik. A bizottság azt fogja vizsgálni, mikor kezdjék meg az újraoltást, valamint hogy kiket és milyen vakcinával oltsanak be újra. A szaktárca szerint a koronavírus elleni védőoltás harmadik adagja kérdésében a szakembereknek kell állást foglalniuk....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés