Előfizetői tartalom

A magasabb ár sem tántorítja el a szállásfoglalókat - Teltházra lehet számítani az államalapítás ünnepén?

Portfolio
A magasabb ár sem szegte a szállásfoglalók kedvét: míg a Balatonon egy főnek az augusztus huszadikai hosszú hétvégén átlagosan 12 ezer forintba, a fővárosban és térségében 11 forintba kerül egy éjszaka, addig országos viszonylatban 10 ezer forintos költséget jelent - ismertette Trepess Beatrix, a Szallas.hu PR-menedzsere, aki azt is hozzátette, hogy a fővárosban átlagosan 16 százalékkal, a Balatonon és országosan pedig körülbelül 9 százalékkal drágultak meg a szállásárak éjszakánként egy fő részére tavalyhoz képest.

Egyre népszerűbb választás a főváros is a magyar vendégek körében, az ünnepi hétvégén például a harmadik helyen végzett Budapest a Szallas.hu foglalási darabszámait összesítő ranglistáján. Csak Siófok és Hajdúszoboszló előzték meg - közölte a Szallas.hu, amely szerint ugyanakkor a napi bejövő foglalásokat már vezeti: a háromnapos pihenő közeledtével több Budapestre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés