Előfizetői tartalom

Van olyan magyar település, ahol a lakosok alig 5%-a védett a koronavírus ellen

Portfolio
Megszerezte és Facebook-oldalán közzétette Szél Bernadett országgyűlési képviselő a védettségi igazolványok kiadásával kapcsolatos adatokat a Fővárosi Kormányhivataltól. Az adatokból kiderül: a legnagyobb immunizáció lakosságarányosan megyei / fővárosi bontásban Budapesten látható, közben pedig van olyan település, ahol a lakosság alig 5%-a rendelkezik védettségi igazolvánnyal.

Augusztusig országosan 6 560 942 védettségi igazolványt postáztak ki Magyarországon – ilyen igazolást a koronavírus-fertőzést túlélők és az oltottak egyaránt kaptak – ez azt jelenti, hogy országosan a lakosság 66%-a immunizált. A megyék/főváros immunizációs bontása lakosságarányosan a következő: Budapest 78,4 százalék, Győr-Moson-Sopron 72,2 százalék, Vas...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés