Előfizetői tartalom

Gyorsul itthon a járvány, miközben nagyrendezvényekre készül az ország

Portfolio
Kéthavi csúcsra, 109 főre ugrott az újonnan regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon és heti szinten is 36%-os az emelkedés, igaz még mindig összességében nagyon visszafogottan terjed idehaza a járvány – derült ki a szerda reggeli adatközlésből. Az augusztus 20-i hosszú hétvége és a többmilliós tömeget megmozgató budapesti ünnepi rendezvények, továbbá a szeptember eleji, akár 1 millió főt megmozgató Eucharisztikus Kongresszus a járvány szempontjából tehát kockázatot jelentenek, hozzájárulhatnak majd annak gyorsulásához, akárcsak a szeptemberi iskolakezdés. Friss híreink a járványról és a kilátásokról alábbi hírfolyamunkban olvashatók.

2021. augusztus 18. 21:43 Megosztás Éttermek perelték be New York polgármesterét, miután kiadta, hogy csak oltással lehet benn étkezni Éttermek indítottak pert New York városa és polgármestere, Bill de Basio ellen, miután rendelet hozott, hogy oltás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés