Előfizetői tartalom

A koronavírus elleni harc mintaországai voltak, de a delta variáns rajtuk is kifogott

Portfolio
Hiába a világszinten is extra szigorúnak mondható intézkedések és korlátozások, a delta variáns elérte, hogy Ausztrália és Új-Zéland is kénytelen legyen más stratégiát kezdjen el kidolgozni a koronavírussal szemben. Ausztrália miniszterelnöke például már kijelentette: nem valószínű, hogy az ország valaha is visszatér a zéró esetszámhoz.

Scott Morrison ausztrál miniszterelnök az ABC Insidersnek nyilatkozott arról, hogy nem látja valószínűnek, hogy országa valaha is visszatér a zéró koronavírus esetszámhoz, így szerinte az esetszámok figyelése helyett át kell térniük a kórházban ápoltak számának vizsgálatához és figyeléséhez. Hasonló véleményen van a szomszéd, Új-Zéland is, Chris Hipkins miniszter...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés