Előfizetői tartalom

Felforgatja a vasúti közlekedést a németországi sztrájk

Portfolio
A német vasút (DB) tájékoztatása szerint augusztus 23-án hajnali 2 órától 25-én 2 óráig Németországban munkabeszüntetésre kerül sor. A távolsági és a regionális forgalomban is jelentős korlátozásokra kell számítani, csak a vonatok negyede közlekedik majd. A Magyarországot Ausztrián, illetve Szlovákián-Csehországon át Németországgal összekötő nemzetközi vonatok utasainak kell korlátozásokra számítaniuk a DB hálózatán. A németországi helyzetről a DB honlapján található tájékoztatás - hívta fel a figyelmet a MÁV.

Magyarország és Németország közötti közvetlen vasúti összeköttetésben járatrövidülések, vonatelmaradások várhatók. A sztrájk miatt az alábbi változásokkal kell számolni:    Budapest–Prága–Berlin/Hamburg: Az augusztus 22-i 172-es számú Hungária EuroCity (EC) vonat Budapest–Hamburg között közlekedik. Augusztus 23-án a Nyugati pályaudvarról 7:40-kor induló 172-es...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés