Előfizetői tartalom

WHO-főigazgató: a negyedik hullám már bekövetkezett, ne adjunk 3. oltást

Portfolio
Szijjártó Péter külgazdasági miniszter és Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz, a WHO főigazgatója tartott sajtótájékoztatót a koronavírus-járvány alakulásáról, az oltásokról, a vírus terjedéséről. Aláírták Magyarország és a WHO közötti megállapodást a világméretű humanitárius válságok elleni együttműködés előmozdításáról és a helyi orvosi ellátás megerősítéséről.

Egészségügyi, gazdasági, és társadalmi területen támad meg bennünket a koronavírus negyedik hulláma. Ha nem leszünk éberek, akkor három fronton támadhat meg minket a vírus. Ha az oltással még nem rendelkezők egy része beoltatja magát, akkor biztonságosabban várhatjuk a negyedik hullámot, vagyis az oltatlanokon múlik, hogy ne kelljen korlátozó intézkedéseket bevezetnünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés