Előfizetői tartalom

Fokozatosan leáll az állampapírvásárlásokkal az MNB!

Portfolio
A várakozásoknak megfelelően 30 bázisponttal emelte irányadó kamatát mai ülésén a Magyar Nemzeti Bank monetáris tanácsa, 15 órakor pedig megjelent a döntés indoklása is. Ebben nem is a kamatdöntés indoklása volt a legnagyobb meglepetés, hanem az a bejelentés, hogy a mai nappal a Monetáris Tanács az állampapír-vásárlási program fokozatos, a piaci stabilitás fenntartásának szempontjait figyelembe vevő kivezetésének megindítása mellett döntött. Ezzel párhuzamosan a monetáris tanács a mai ülésén a Növekedési Kötvényprogram keretösszegét 400 milliárd forinttal 1550 milliárd forintra emelte.

Hiventures - Portfolio Vállalati Tőkefinanszírozás 2021 Finanszírozási megoldások magyar kkv-knak. Részletek itt: Információ és jelentkezés Itt a magyar "tapering" A jegybank az állampapírvásárlási programja kapcsán az alábbi bejelentést tette: A Monetáris Tanács az állampapír-vásárlási program...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés