Előfizetői tartalom

Novák Katalin: előrehozzuk a családtámogatások kifizetését, jelenléti oktatás lesz az iskolákban

Portfolio
Az elmúlt évekhez hasonlóan előrehozzuk, már ma megindítjuk a szeptemberi családtámogatások kifizetését, hogy megkönnyítsük a családoknak az iskolakezdést és az iskolákban jelenléti oktatásra készülünk, csak végső esetben lehet digitális oktatás az adott osztályokban, iskolákban - jelezte a közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs mai ülését követően Novák Katalin, a testület vezetője. A családokért felelős tárca nélküli miniszter rögzítette, hogy szeptember 1-től biztonsággal elindulhat a jelenléti oktatás az iskolákban, és közben kampányszerű oltást is szerveznek a köznevelés számára.

Az operatív törzs elsőként az ülésen meghallgatta a Nemzeti Népegészségügy Központ tájékoztatását a járványügyi helyzetről, és Novák Katalin rögzítette, hogy továbbra is a legfontosabb az oltás. Ennek kapcsán felhívta a figyelmet arra, hogy most szerdáig, tehát holnapig jelezhetik a 12 évnél idősebb gyermeket nevelő szülők, hogy kérik az oltást. A ma reggel közzétett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés