Előfizetői tartalom

Novák Katalin: előrehozzuk a családtámogatások kifizetését, jelenléti oktatás lesz az iskolákban

Portfolio
Az elmúlt évekhez hasonlóan előrehozzuk, már ma megindítjuk a szeptemberi családtámogatások kifizetését, hogy megkönnyítsük a családoknak az iskolakezdést és az iskolákban jelenléti oktatásra készülünk, csak végső esetben lehet digitális oktatás az adott osztályokban, iskolákban - jelezte a közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs mai ülését követően Novák Katalin, a testület vezetője. A családokért felelős tárca nélküli miniszter rögzítette, hogy szeptember 1-től biztonsággal elindulhat a jelenléti oktatás az iskolákban, és közben kampányszerű oltást is szerveznek a köznevelés számára.

Az operatív törzs elsőként az ülésen meghallgatta a Nemzeti Népegészségügy Központ tájékoztatását a járványügyi helyzetről, és Novák Katalin rögzítette, hogy továbbra is a legfontosabb az oltás. Ennek kapcsán felhívta a figyelmet arra, hogy most szerdáig, tehát holnapig jelezhetik a 12 évnél idősebb gyermeket nevelő szülők, hogy kérik az oltást. A ma reggel közzétett...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái