Előfizetői tartalom

Rekord közelébe ugrott Izraelben az új koronavírus-fertőzöttek száma

MTI
Izraelben hétfőn több mint 150 ezer teszt elvégzésével 9831 új fertőzöttet azonosítottak, utoljára januárban mértek ennyire magas számot, és a harmadik hullámban az akkori rekord 10 118 új vírushordozó kiszűrése volt. Ez azt jelenti, hogy továbbra is tombol a járvány az országban, nem beszélhetünk még lassulásról viszonylag magas átoltottság és az óvintézkedések mellett sem, de legalább a járvány reprodukciós rátája kezd a fontos 1-es szinthez süllyedni.

Az egészségügyi minisztérium keddi közlése szerint jelenleg 72 572 aktív koronavírus-esetet tartanak nyilván Izraelben, 1124-en vannak közülük kórházban, ahol a súlyos betegek száma 678, és már 123-an szorulnak lélegeztetőgépre. A 9,3 millió lakosú országban keddre 1 005 511-re emelkedett a járvány kezdete óta regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma. Csökken a súlyos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés