Előfizetői tartalom

Varga Judit: itt az idő nemet mondani a mélyülő uniós integrációra!

MTI
Lengyelország és Magyarország a józan észt képviselik az Európai Unióban, amelynek intézményei a birodalom építést tűzték ki célul, így itt a lehetőség, hogy "nemet mondjunk a mélyülő integrációra" – hangoztatta Varga Judit igazságügyi miniszter kedden a 4. krasiczyni lengyel-magyar nyári egyetem résztvevőihez intézett videóüzenetében.

A videóüzenet nyitotta meg a délkelet-lengyelországi Krasiczyn kastélyában e héten tartott nyári egyetem keddi programját, amelyet a varsói Waclaw Felczak Lengyel-Magyar Együttműködési Intézet szervez. A fiatalok ma kulcsszerepet játszanak a lengyel-magyar barátság örökítésében, amely példa nélküli az európai történelemben - állapította meg beszédében Varga Judit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés