Előfizetői tartalom

Megérkezett Magyarország legújabb koronavírus-hőtérképe - Megindulni látszik a járványhullám

Portfolio
Ismét elkészítette sokatmondó látványos hőtérképét a Szegedi Tudományegyetem járványmatematikai kutatócsoportja. Talán az sem véletlen, hogy most közölték: a kormány szerint is már itt kopogtat Magyarország ajtaján a negyedik hullám. Ezért nem árt, ha megnézzük például, hogy hogyan állunk most az egy évvel ezelőtti időszakkal összevetve.

A kutatók rendszeresen elkészítik azt az ábrát, ami jól mutatja be a Covid-19 járvány fokozatos terjedését időben és korcsoportok szerint. Legutóbb decemberben közölték ezt a hőtérképet, azt megelőzően pedig szeptemberben. Ezúttal is nagyon aktuális az időpont, ugyanis Magyarországon a virológus szakértők mellett már a kormány is arról beszél hetek óta, hogy hozzánk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés