Előfizetői tartalom

A BKK máris felkészült a 14 éven aluliak ingyenes utazására

Portfolio
Az előzetes egyeztetések miatt néhány órával azután, hogy Karácsony Gergely főpolgármester bejelentette: azt javasolja, hogy szeptembertől ingyen utazhassanak a BKK járatain a 14 éven aluliak, máris kiadott egy közleményt a BKK, amelyben leszögezi, hogy máris felkészült erre az új helyzetre, ha azt a fővárosi közgyűlés szeptember elsején megszavazza. Emiatt a BKK lényegében azt tanácsolja az érintett családoknak, hogy a döntésig ne vegyenek az iskolás gyermekeknek bérletet.

A közlemény szerint ahogy azt Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere bejelentette, a fővárosi közgyűlés támogatása esetén pár nap múlva már díjmentesen utazhatnak a 14 éven aluliak a BKK járatain. A Budapesti Közlekedési Központ előzetes tárgyalásokat folytatott a fővárossal a kérdésben, ezért a közlekedésszervező társaság az intézkedés bevezetésére felkészült....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés