Előfizetői tartalom

Zombiapokalipszisre készített vésztervet az amerikai járványügy, mutatjuk, mit érdemes megjegyezni belőle

Portfolio
Az amerikai járványügyi hatóság (CDC) zombiapokalipszis esetére is rendelkezik iránymutatással, ám valójában nem számítanak arra, hogy élőholtak lepik el az utcákat. Viszont a népszerű témát felhasználva felkészítik a lakosságot az egészségügyi vagy katasztrófa-okozta vészhelyzetekre. A koronavírus-járvány negyedik hulláma a küszöbön, itt a szuperfertőző delta variáns, pár hete áradások mostak el komplett településeket Nyugat-Európában, könnyen lokális apokaliptikus állapotok alakulhatnak ki bárhol a világon.  Ezért megnéztük, mit tanácsolnak a CDC szakértői a különleges vészhelyzetekre.

Jöhet a zombiapokalipszis! A CDC iránymutatása zombiapokalipszis esetére nem újkeletű dolog: már 2011 óta elérhető a különleges vészhelyzetek esetére készített iránymutatásuk, mely amúgy egy zombiapokalipszis esetén is használható. A CDC tehát valójában nem igazán számít arra, hogy egy cseppfertőzés vagy harapás útján terjedő vírus élőholtak hordáját eredményezné...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés