Előfizetői tartalom

Orbán Balázs: nem tervez a kormány járványügyi szigorítást, Magyarország helye az EU-ban van

MTI
Továbbra sem terveznek járványügyi korlátozásokat, "mert nem azok, hanem az oltás a megoldás", és mindenkit arra bátorítanak, hogy oltassa be magát - mondta a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai ügyekért felelős államtitkára szombaton a Somogy megyei Kötcsén. Arról is beszélt, hogy küzdeni kell az EU egyben maradásáért, és Magyarország helye az EU-n belül van.

Orbán Balázs elmondta: a kötcsei találkozón Orbán Viktor miniszterelnök hosszan beszél majd tágabb kitekintésű, nemzetközi kérdésekről. Az államtitkár elmondta, hogy a miniszterelnök az Európai Unióról is beszél majd. "Azt gondolom, hogy az EU a legélhetőbb, legjobb keret Magyarország számára az elmúlt száz évben, abban vagyunk érdekeltek, hogy az unió egyben maradjon"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés