Előfizetői tartalom

Európa-bajnok beruházásról beszélt Szijjártó Péter Nyírbátorban

Portfolio
Befejeződött az Unilever Magyarország Kft. nyírbátori háztartás-vegyipari üzemének mintegy 17,5 milliárd forintos beruházást jelentő bővítésének első üteme, amely során két új gyártósor és egy csomagoló csarnok épült fel. Az első gyártósort Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter indította el - tájékoztatott a vállalat.

Szijjártó Péter az MTI tudósítása szerint az eseményen kiemelte: a vegyipar a magyar gazdaság egyik legfontosabb ágazata, amelyben az idei első félévben minden idők legmagasabb termelési értékét jegyezték fel, 3700 milliárd forintot. A nyírbátori üzem a brit-holland anyavállalat egyik legkorszerűbb, stratégiai fontosságú európai gyártóközpontja, ahol olyan márkákat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés