Előfizetői tartalom

Lezárult a Róbert Károly Meddőségi Centrum átadása az államnak

Portfolio
A hétfő reggeli közlönyben jelent meg a kormány rendelete arról, hogy a Róbert Károly Meddőségi Centrum Kft. feletti irányítás megszerzésével megvalósuló összefonódás nemzetstratégiai jelentőségűnek minősül. Egyúttal pedig az eladó bejelentette, hogy hétfőn lezárták az adásvételt. Fábián Lajos, a TritonLife csoport társtulajdonos elnöke kölcsönösen előnyös megállapodásról ír a közleményben. A hétfő esti közlönyből pedig már az is kiderült, hogy a kormány mekkora összeget tervez elkölteni éves szinten a centrum működtetésére.

Private Health Forum 2021 A legnagyobb magánegészségügyi szolgáltatók ott lesznek a szeptember 22-i konferenciánkon. Most érdemes regisztrálni: Információ és jelentkezés Nemzetstratégiai jelentőségű ügy A rendelet kimondja, hogy a Róbert Károly Meddőségi Centrum Kft. feletti irányítás magyar állam...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés