Előfizetői tartalom

Koronavírus: megérkezett a szerda reggeli magyar jelentés

Portfolio
Egy nap alatt 246 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 814 064 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 3 beteg, így az elhunytak száma 30 077 főre emelkedett, írja a koronavirus.gov.hu. Egy héttel ezelőtt 194 beteget regisztráltak, vagyis a vírus folyamatosan terjed az országban.

A fertőzöttek száma emelkedő trendben mozog, ami továbbra is a 4. hullám kezdeti szakaszát jelzi. Az új fertőzöttek 7 napos mozgóátlaga folyamatosan emelkedik, de egyelőre nem mutatja az exponenciális növekedés jeleit. Miután a fertőzöttek száma már egy hónapja érdemben növekszik, így nem meglepő, hogy sajnos a halálozások száma is elkezdett emelkedni az elmúlt napokban....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés