Előfizetői tartalom

Koronavírus: kezd elpattanni a járvány Nógrádban, kritikus helyzet lehet a hónap végére Ausztriában

Portfolio
A hétfőn reggel közzétett magyar adatok szerint egy hét alatt 34%-kal több igazolt fertőzöttet találtak és Nógrád megyében már magasabb a lakosságarányos fertőzöttség, mint Budapesten. Közben nemzetközi járványügyi szakértők arra figyelmeztetnek, hogy hiába reménykedünk abban, hogy a járvány 3-6 hónap alatt elmúlik, hiszen rengeteg még világszerte (és hazánkban is) az oltatlan, és a vírus újabb- és újabb mutációkra képes. Friss híreink a járványról hazánkból és a nagyvilágból.

2021. szeptember 13. 21:24 Megosztás Víruskutató: nem lehet akadálya semmilyen orvosi beavatkozásnak az oltás hiánya Etikai szempontból az oltás hiánya nem lehet akadálya semmilyen orvosi beavatkozásnak - mondta az RTL Híradónak Rusvai Miklós víruskutató...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés