Előfizetői tartalom

Matolcsy György: hét fontosabb hatása van a járványnak, változni fog az adó- és biztosítási rendszer is

Portfolio
A koronavírus-járvány negyedik hullámában több olyan tendenciát is összefoglalt hétfői cikksorozatának mai felvonásában Matolcsy György jegybankelnök, amelyek a járvány hosszú távú következményei lehetnek és, amelyek jelentősen átformálják működésünket. Hét főbb területet fogalmazott meg a mai cikkében, köztük másodikként azt, hogy „felértékelődött az egészség és az egészséges életmód”. Ennek kapcsán vázolja azt, hogy „az állam rövidesen megérti, hogy a meggyőzés minden eszközével segíteni kell a tömeges átállást az egészséges életmódra. Ebbe az irányba lép majd az adórendszer, a biztosítási piac és a reklámpiac egyaránt.”

A jegybankelnök a hosszú távú hatások közül az alábbi hetet emelte ki, majd röviden leírta, hogy miket gondol az adott téma kapcsán. Ezek bemutatásánál mi csak néhány mondatot emelünk ki a teljes terjedelmében a Magyar Nemzet oldalán elérhető cikkből: Minden téren megerősödött a biztonság értéke. A téma kapcsán rámutat, hogy „2020–2021-ben a biztos állások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés