Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: nem fenyegetés, inkább jótétemény entitásunk az Európai Unió számára

Portfolio
Újabb írást publikált Orbán Viktor a Szamizdat 12. című, a miniszterelnöki honlapon hétfőn megjelent írásában, amelyben a miniszterelnök felidézte, hogy Timothy Garton Ash, az Oxfordi Egyetem professzora a Euronewsnak adott interjújában ismételten bírálta Magyarországot és a kormányt; egy "másik Európáról" beszélt, amelyet veszélyesnek minősít az Európai Unió (EU) szempontjából.

A professzor Közép-Európa kiváló ismerője. Sokunk számára adott inspirációt a kommunizmus és a szovjet megszállás ellen folytatott küzdelmünk éveiben a nyolcvanas évek végén. Ráadásul a mai magyar politikai vezetésben többen is vagyunk, akik személyesen hallhattuk a szabadság melletti remekbe szabott előadásait az Oxfordi Egyetemen - ezen gondolatokkal indította írását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés