Matolcsy Gyorgy kozgazdasz vandorgyules 2019
Gazdaság

Rövidesen kezdődik a Közgazdász-vándorgyűlés – sok izgalmas előadás és panelbeszélgetés várható

Portfolio
Hét plenáris előadás, négy élőben közvetített kerekasztal-beszélgetés, 22 előre rögzített, tematikus szekció és összesen 136 előadó – számokban így néz majd ki az 59. Közgazdász-vándorgyűlés, amely a Magyar Nemzeti Bank elnöke, Matolcsy György; a Világbank volt vezető közgazdásza, Kaushik Basu és Ürge-Vorsatz Diána egyetemi tanár, klímakutató előadásával két hét múlva, szeptember 23-án veszi kezdetét.

A hazai közgazdász szakma legnagyobb éves konferenciájának előadásait és panelbeszélgetéseit a pandémiára tekintettel idén is online módon, minden érdeklődő számára ingyenesen teszi elérhetővé a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT). Valamennyi előadás élőben követhető, illetve megtekinthető lesz a Közgazdász-vándorgyűlés honlapon.

A tanácskozás plenáris előadói között ott lesz Varga Mihály pénzügyminiszter, Domokos László számvevőszéki elnök, Rékasi Tibor, a Magyar Telekom Nyrt. vezérigazgatója és Halmai Péter Széchenyi-díjas akadémikus is, a szekciókban pedig öt közép-európai ország jegybanki alelnökei mellett államtitkárokat, olimpiai bajnokokat, bankvezetőket, startuppereket, cégvezetőket, egyetemi vezetőket és gazdaságkutatókat is hallhat majd a közönség.

A konferencia teljes, részletes programja elérhető Közgazdász-vándorgyűlés honlapján.

Címlapkép forrása: MTI/Czeglédi Zsolt. Nyíregyháza, 2019. szeptember 5. Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke előadást tart az 57. Közgazdász-vándorgyűlésen a Nyíregyházi Egyetemen 2019. szeptember 5-én.

német választás 2021 szavazás voksolás
orosz légierő SU-25 vadászgép
aszfalt, útépítés, bitumen
olaf scholz
török_isztanbul
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021.09.30
Energy Investment Forum 2021 - A MEKH szakmai támogatásával
2021.10.13
Banking Technology 2021
2021.10.19
Budapest Economic Forum 2021
2021.10.05
Követeléskezelési trendek 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Ingyenes szeminárium
Te jó ég, mindjárt összedől az egész piac?!
Ingyenes szeminárium
Hova tedd a megtakarításod 2021-ben?
vakcina