Előfizetői tartalom

Egyre romlik a helyzet járványfronton, itthon is aggasztóak a számok

Portfolio
A világon 226,3 millió ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 4,7 millió fő a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint csütörtök reggeli adatai szerint. A világon összességében csökkenő koronavírus-esetszámokat látni, ám a negyedik hullám sok országban még csak most kezd elpattanni, és a legfrissebb statisztikák alapján Magyarországon is gyorsul a járvány, hiszen a ma reggeli adatok több mint 30 százalékos emelkedést mutattak az egy héttel korábbihoz képest, a halálozások száma viszont a szerdai nagy ugráshoz képest visszatért a 7 napos mozgóátlag alá. A koronavírus-járványról szóló híreinket ma ebben a cikkben gyűjtjük össze.

2021. szeptember 16. 19:04 Megosztás Miközben mi a harmadik oltást adatjuk be, Afrikában alig van olyan, aki már kettőt kapott Az 1,3 milliárd lakosú afrikai kontinens lakosainak mindössze 3,6 százaléka van teljesen beoltva a koronavírus ellen, miközben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés