Előfizetői tartalom

Megtízszerezte az oltottak védelmét a harmadik Pfizer-oltás Izraelben

MTI
A koronavírus elleni harmadik oltás Izraelben megtízszerezte az oltottak védelmét a fertőzéssel és meghússzorozta védettségüket a súlyos fertőzéssel szemben - összegezték tapasztalataikat izraeli kutatók abban a tanulmányban, amelyet a The New England Journal of Medicine című lapban tettek közzé csütörtökön, s amelyből az izraeli sajtó közölt részleteket pénteken.

Az augusztusi adatok alapján készült tanulmányban több, mint egymillió, olyan 60 éves vagy idősebb izraeli adatait elemezték, aki 2021 márciusa előtt megkapta az oltás első két adagját, és augusztus elején felvette a harmadik oltást. Védettségi szintjüket összehasonlították olyanokéval, akiket csak az első két adag vakcinával oltottak be. A kutatás szerint a harmadik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés