Előfizetői tartalom

Kulisszatitok a két meghatározó konzervgyártó reorganizációjáról

Portfolio
Vadonatúj menedzsmentszemléletet és megerősödött tőkeszerkezetet eredményezett a tulajdon és az operatív irányítás átadásával járó átszervezési folyamat a Szatmári Konzervgyár Kft. és az EKO Konzervipari Kft. esetében - derült ki a Hiventures-Portfolio Vállalati Tőkefinanszírozás 2021 konferencia egyik panelbeszélgetéséből.

Meghatározott időre szóló tulajdonrészt szerzett a Hiventures az együttesen közel 20 milliárd forint árbevétellel működő élelmiszer-feldolgozó cégekben, a Szatmári Konzervgyár Kft.-ben és az EKO Konzervipari Kft.-ben - tájékoztatott áprilisban az MFB csoporthoz tartozó Hiventures, amely Medveczky Péter és Mihályi Botond koncepcióját támogatta a befektetése során. Pető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés