Előfizetői tartalom

Képeken a magánegészségügy legfontosabb konferenciája

Portfolio
Állami- és magánegészségügy együttélése, Covid-hullámok, állami ellátások hozzáférhetősége, egyetemi klinikák kiugrási lehetőségei, népbetegségek, magánpiaci bővülési tervek, állami beavatkozás, konszolidáció, országos terjeszkedés, digitális betegútszervezés, mesterséges intelligencia a mediakai szoftverekben - néhány téma, ami előkerült az 5. Private Health Forum konferenciánkon.

Nagy érdeklődés mellett rendezte meg a Portfolio az ötödik Private Health Forum rendezvényét, amely idén is a magánegészségügyi szolgáltatók és az őket körülvevő ökoszisztéma, piaci szereplői kör találkozási pontja volt. A konferenciáról szóló beszámolóink itt olvashatók egyelőre: Kapcsolódó cikkünk 2021. 09. 22. Erős versenytársakat kapnak a hazai magánegészségügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés