Előfizetői tartalom

A brazil elnök megcsinálta a show-t az ENSZ-közgyűlésen

Portfolio
A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos különös nézeteit hangoztatta Jair Bolsonaro brazil elnök az ENSZ-közgyűlésén. A helyzet egyrészt azért pikáns, mert a brazil köldöttségben szereplő egészségügyi miniszterről kiderült, hogy koronavírusos. Másrészt azért, mert a brazil elnök kifejezetten büszke volt arra, hogy az ENSZ kérésére sem volt hajlandó beoltatni magát.

Pozitív lett New Yorkban Marcelo Queiroga brazil egészségügyi miniszter tesztje, mindössze néhány órával az után, hogy elkísérte az elnököt az ENSZ Közgyűlés általános vitájára. A világszervezet közölte, hogy jelenleg próbálják felderíteni, hogy a küldöttség tagjai, mely diplomatákkal, ENSZ-alkalmazottakkal, illetve állam- és kormányfőkkel kerülhettek kapcsolatba....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés