Előfizetői tartalom

Brazil botrány, szenvedő mozik, harmadik Pfizer-oltás - terjed a koronavírus a világban

Portfolio
Magyarországon gyorsul a járvány terjedése, a negyedik hullám legnagyobb fertőzéses adatát láthattuk ma. Eközben az Egyesült Államokban engedélyezték a 3. Pfizer-oltást a veszélyeztetett csoportok számára, a Moderna pedig azt várja, hogy egy év múlva érhet véget a pandémia. Globálisan a járvány egyelőre nem terjed gyorsuló ütemben a delta variáns miatt, ám egyes országokban súlyosbodik a járványhelyzet, és nem látszik a vírus érdemi visszaszorulása. A koronavírus napi hírei percről percre.

2021. szeptember 23. 19:53 Megosztás Tévedésből csecsemőknek adtak be koronavírus-vakcinát Törökországban Törökországban tévedésből csecsemőknek is adtak be koronavírus elleni vakcinát - nyilatkozta Zafer Kurugöl török orvosprofesszor az NTV...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés