Előfizetői tartalom

Koronavírus: rekord halálozás Oroszországban, Putyin karanténban marad

Portfolio
Oroszországban 820-ra emelkedett azoknak a betegeknek a száma, aki egy nap alatt belehaltak a koronavírus okozta Covid-19 betegségbe a csütörtökön közzétett hivatalos adatok szerint. A járvány kezdete óta eddig csak augusztus 26-án volt ilyen magas a halálozási adat.  A halálozások száma immár harmadik napja meghaladja a nyolcszázat.

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője csütörtökön közölte, hogy legalábbis szövetségi szinten a hatóságok nem vették fontolóra újabb járványügyi korlátozások bevezetését. Nem zárta ki, hogy egyes régiók védőintézkedésekről dönthetnek majd. Peszkov közölte, hogy Vlagyimir Putyin elnök továbbra is karanténban marad az esetszámok növekedése miatt. Putyin múlt hét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés