Előfizetői tartalom

Miből növekednek a magyar kkv-k? - Ilyen a hazai valóság

Portfolio
A hosszú távú versenyképesség másfajta beruházásokat tenne szükségessé, mint amiben jelenleg a magyar vállalkozások jellemzően gondolkodnak - ismertette Kovaloczy Áron, a DLA Piper Business Advisory Kft. ügyvezető igazgatója a Hiventures-Portfolio Vállalati Tőkefinanszírozás 2021 konferencián tartott előadásában. A tanácsadó előadását követő panelbeszélgetésben a résztvevők arról osztották meg gondolataikat, hogy meddig maradhat velünk ez a mostani likviditásbőséges időszak, egy-egy beruházásfinanszírozás sikerének mi a kulcsa, és hogy mikor jön a képbe a tőkefinanszírozás szerepe.

Kovaloczy Áron, a DLA Piper Business Advisory Kft. ügyvezető igazgatója szerint több tényező befolyásolja a hosszú távú versenyképességet. Ezen tényezők közé sorolta a kézzel fogható szellemi termékeket, a humán erőforrást, a fókuszt valamilyen niche területre, illetve a válaszokat nem pénzügyi jellegű elvárásokra, például a fenntarthatóságra. A technológiai fejlődés...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái