Előfizetői tartalom

Rendkívüli intézkedések jöhetnek az egyre aggasztóbb sofőrhiány miatt

Portfolio
Hamarosan átmeneti intézkedéseket jelenthet be a kormány, melyekkel az egyre égetőbb sofőrhiányt akarják orvosolni – közölte a Reuters. Állítólag Boris Johnson többek között ideiglenesen megkönnyítené a külföldi kamionsofőrök vízumhoz jutását, hogy ezzel is enyhítsék az egyre inkább elharapózó hiányt, ami már árufelhalmozáshoz vezetett.

Egyre többet hallani az Egyesült Királyságot sújtó áruhiányról, mivel részben a Brexit miatt szigorodó bevándorlási szabályok hatására nem találnak elegendő kamionsofőrt az országban. Ma már nem csak az áruházak ellátásáért kell aggódni, egyre több brit benzinkúton komoly sorok kígyóznak, mivel az emberek elkezdtek üzemanyagot felhalmozni a legrosszabbtól tartva. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés