Előfizetői tartalom

Hamarosan indul a követeléskezelési szektor legfontosabb szakmai rendezvénye

Portfolio
A hitelpiac, a követeléskezelés legfontosabb szakmai eseményére kerül sor október 5-én. A Portfolio és az EOS Faktor Zrt. által közösen szervezett Követeléskezelési trendek szakmai konferencia a jelen helyzetértékelésére és a közeljövő feladatainak felvázolására is vállalkozik. A rendezvényen a kintlévőség hazai és nemzetközi trendjei, a hitelpiac változásai, valamint az azonnali fizetés, a digitalizáció és a PSD2 nyújtotta lehetőségek is terítékre kerülnek.

Hatodik alkalommal rendezi meg a Portfolio és az EOS Faktor Zrt. a Követeléskezelési trendek konferenciát, amely idén is aktuális témákkal várja a hitelezési és a követeléskezelési szektor szereplőit. Az október 5-én a Larus Rendezvényközpontban megtartandó szakmai eseményen szó esik az egyre terjedő digitális megoldások, a készpénzmentes fizetés, valamint a PSD2 által...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés