Előfizetői tartalom

Kiderült, mennyi magyar iskolás van már beoltva

Portfolio
Az online időpontfoglalással és az iskolai oltásokkal együtt jóval 230 ezer felett van azon diákok száma – jelezte a Magyar Nemzetnek adott interjúban Kásler Miklós. Az emberi erőforrások minisztere azt is hangsúlyozta, hogy a Klebelsberg képzési ösztöndíjprogramnak köszönhetően több mint hétszáz tanár helyezkedik el 2021/2022-es tanévben, akik 65–70 százaléka már szeptember végéig munkába áll.

Az interjú néhány fontosabb információja: A pedagógusok 85 százaléka már megkapta a vakcinát, a 12–19 év közötti diákok pedig már több mint ötven százaléka védett. Egy másik válaszában pedig azt jelezte Kásler Miklós, hogy az online időpontfoglalással és az iskolai oltásokkal együtt jóval 230 ezer felett van azon diákok száma, akik felvették eddig az oltást....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés