Előfizetői tartalom

Megerősítette Budapest besorolását a Moody's

MTI
Megerősítette Budapest rövid- és hosszú távú forint- és devizaadósság-kötelezettségeinek "Baa3" szintű, befektetési ajánlású osztályzatát kedden a Moody's Investors Service. A nemzetközi hitelminősítő Londonban bejelentette azt is, hogy a magyar főváros besorolásának kilátását a felminősítés lehetőségére utaló eddigi pozitívról stabilra módosította.

A Moody's a múlt héten az addigi "Baa3"-ról egy fokozattal "Baa2"-re javította Magyarország államadós-osztályzatát, és a tavaly szeptember óta érvényben tartott pozitívról szintén stabilra módosította a magyar szuverén besorolás kilátását.     A magyar államadósság-kötelezettségek egészére a Moody's így egy fokozattal jobb osztályzatot tart érvényben, mint Budapestre.    ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés