Előfizetői tartalom

Valóságos poklot hozott a Brexit a britekre

Portfolio
Meglódult árak, bezárt benzinkutak, növekvő áruhiány, kényszerű adóemelés és csökkenő támogatottság a járványkezelésben egyaránt sújtja a brit kormányt, amely vasárnap úgy döntött, hogy katonák és külföldi munkavállalók ideiglenes alkalmazásával próbál úrrá lenni a helyzeten - írja cikkében az Infostart. A helyzethez kis mértékben a járvány, nagyobb mértékben a Brexit utóhatásai járultak hozzá.

Nagy téli felháborodás jöhet az Egyesült Királyságban a brit sajtó szerint, ha az áremelkedés és a szaporodó áruhiány (amit jelenleg a „benzinpánik” tesz különösen drámaivá) tartós marad. A The Guardian idézte is ennek kapcsán David Morris konzervatív képviselőt, aki szerint a helyzet még nem azonos, de a hangulat alakulása úgymond mind inkább emlékezteti az 1979-es...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés