Előfizetői tartalom

Újabb konzultációt indít a magyar kormány, ezúttal zöld témákban

Portfolio
|
MTI
A magyar kormány online párbeszédet indít zöld ügyekben - jelentette be szombaton Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott a Facebook-oldalán. A zold.kormany.hu weboldalon elérhető 12 kérdés a videó szerint valójában egy újabb nemzeti konzultáció, ezúttal online módon, amelyet november végéig lehet beküldeni. A kérdéseket csak a személyes adatok megadása után lehet elérni az oldalon, de a videó adott néhány támpontot, hogy milyen témákról van szó.

Nagy István agrárminiszter is megszólal a videóban és azt hangsúlyozta, hogy teremtett világunkért felelősséggel tartozunk. Ezért is hirdették meg az Országfásítási Programot. Az élhetőbb környezet megteremtéséért a fával borított területek nagyságát a jelenlegi 24-ről 27 százalékra növelik a kormány célja szerint. Kiemelte, hogy a kormány elkötelezett a természeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés