Előfizetői tartalom

Üzemanyagpánik: bevetik a brit hadsereget, megint hátrált egyet a kormány a sofőrök ügyében

Portfolio
|
MTI
Péntek éjjel azt jelentette be a brit honvédelmi miniszter, hogy mintegy 200 főnyi honvédelmi dolgozót fognak bevetni hétfőtől a Nagy-Britanniában kialakult üzemanyagpánik további enyhítésére, a szállítások támogatására. Közben szombaton egy másik hír is érkezett a témában: a múlt hétvégi bejelentéssel ellentétben nem csak karácsonyig, hanem jövő március végéig kéri a brit kormány a külföldi kamionosok segítségét az élelmiszer- és üzemanyagszállítmányok biztonságos célba juttatására. Frissítés! Szombat este azt jelezte a brit kiskereskedelmi üzemanyag-forgalmazók szakmai szervezete, hogy Londont és dél-kelet Angliát kivéve javult az üzemanyag-ellátási helyzet.

Bevetik a hadsereget Bár a héten már enyhült a brit üzemanyag-pánik (lásd alább), ahogy az emberek a hatósági felszólításra elkezdtek kevesebb plusz üzemanyagot venni, illetve a szállítmányok is felpörögtek, de még pénteken is rengeteg benzinkút volt üres (a Reuters 2 ezer darabról írt), vagy alig volt üzemanyag a tartályaiban, ezért péntek éjjel érkezett a hír, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés