Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: megérkezett a hétfői jelentés

Portfolio
Az elmúlt három napban 1 492 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 824 876 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma Magyarországon. Elhunyt 31 beteg, így az elhunytak száma 30 230 főre emelkedett, írja a koronavirus.gov.hu. A fertőzöttek száma egy hét alatt 25%-kal, a halálos áldozatoké 50%-nak nőtt.

A fertőzöttek és az elhunytak számának növekedése egyaránt azt jelzi, hogy a koronavírus 4. hulláma erősödik Magyarországon, összhangban a szennyvízadatok által jelzett pályával. Egyre több beteget ápolnak kórházban, és nő a súlyos állapotban, vagyis a lélegeztetőgépen lévők száma is. A hétvégén összesen 1492 koronavírusos beteget azonosítottak, ami napi átlagban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés