Előfizetői tartalom

Zajlik az energiaátmenet: mik a gyakorlati tapasztalatok?

Portfolio
A hagyományos energiacégek számára az energiaátmenet nemcsak komoly terhet jelent, hanem óriási lehetőséget is kínál. Az „előre gondolkodók” már elkezdték üzletágaik évtizedes távlatú transzformációját. De miként befolyásolja a dekarbonizáció a földgáz- és villamosenergia-ipari cégek jövőjét? Mik az eddigi tapasztalatok, és mi jelenti a legnagyobb kihívást? Hogyan és miből finanszírozzák a cégek átalakulásukat az energiaátmenet folyamatában – erről beszélgettek a meghívott szakértők a Portfolio Energy Investment Forum 2021 konferenciájának vezetői panelbeszélgetésében.

A panelbeszélgetés moderátora Losonczy Géza, a KPMG igazgatója, az energetikai és közüzemi tanácsadás vezetője volt, aki többek között az energiaátmenetben rejlő lehetőségekről és kihívásokról kérdezte a résztvevőket, a karbonsemlegességről, illetve a szabályozásról. Forrás: Stiller Ákos Bacsa György, a Mol-csoport Stratégiai Operáció és Üzletfejlesztés...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái