Előfizetői tartalom

Kritikus pontjához ért a koronavírus-járvány Magyarországon

Nagyon furcsán alakulnak a koronavírus-esetszámok Magyarországon, és ennek az az egyik oka, hogy hazánk a negyedik járványhullámban is elégtelenre vizsgázik a tesztelések tekintetében. Ennek bizonyítéka, hogy egyre több eset lesz pozitív az elvégzett mintavételekben és már a kritikus szint fölé ért a nemzetközileg is kiemelten figyelt mutató, a pozitivitási ráta. Ez a tény, valamint a ráta emelkedő trendje pedig azt jelzi, hogy egyre kevésbé kontrollált idehaza a járvány.

Budapest Economic Forum 2021 A magyar koronavírus-járvánnyal és annak gazdasági következményeivel kiemelten fogunk foglalkozni az október 19-i konferenciánkon. Részletek itt: Információ és jelentkezés Fontos járványmutató van romló trendben Az elmúlt napok hazai koronavírus-adatközlése szerint is 5%...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés